243 – Flags and Phantoms (Akrathos)

Flags01

Flags02

see the movie!

Flags03

hvProtection2

This entry was posted in Prodromou and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to 243 – Flags and Phantoms (Akrathos)

  1. Wim says:

    Hier een reactie vanuit mijn vijf-sterren hotel in Athene: het was inderdaad enerverend om tijdens de vlucht van Warschaw naar Athene pal over de Heilige Berg te kunnen vliegen. We kwamen via een schuine hoek langs Ieriessos over zee aangevlogen en we vlogen langs de kust precies over de top. (Misschien moeten we eens vragen of ze niet 1000 meter langs de berg kunnen vliegen in plaats van er net overheen?) Ik was zo druk met het maken van foto’s dat ik overigens nauwelijks de gelegenheid had om rustig te kunnen kijken. De foto’s worden later gepubliceerd op deze weblog, maar verwacht er niet te veel van. Ik ga weer naar het zwembad (het is nu 29C en pas 11.00 uur!). Jassas,
    Wim

Leave a Reply