391 – Arsanas Lavra in 3 centuries

Afbeelding_12
1773 drawing by Papety collection Louvre Paris
Afbeelding_13
1853 Edward Lear
Lavra_arsanas_millet
1918 foto by Millet.
Afbeelding_20_2
1918 by Cuville
Afbeelding_15
21st century
hv

This entry was posted in 01 Lavra, arsanas and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to 391 – Arsanas Lavra in 3 centuries

  1. Vasilis says:

    Op de onderste foto zien we inderdaad twee vaste telefoons. Het gebouw is niet het postkantoor. Dat ligt aan de overkant van de straat, richting Karies uit (richting haven), min of meer tegenover de parkeerplaats. Een foto heb ik helaas niet.

  2. Vasilis says:

    Sorry, ik heb een verkeerde beschrijving gegeven. Bij mijn aanduiding van het postkantoor had ik het beeld van Dafni voor ogen. Het postkantoor van Karies bevindt zich in een zijstraat van de straat die links langs de Protátonkerk loopt (gezien vanuit de hoofdstraat). Ook hiervan heb ik echter geen foto.

Leave a Reply