282 – Karyes postoffice?

Athos_karyes_1989_7_1
1989 foto: WV
Karyes
2003 geen brievenbus meer maar betaalautomaten of telefoonboots?
HV

This entry was posted in Karyes. Bookmark the permalink.

2 Responses to 282 – Karyes postoffice?

  1. Vasilis says:

    Op de onderste foto zien we inderdaad twee vaste telefoons. Het gebouw is niet het postkantoor. Dat ligt aan de overkant van de straat, richting Karies uit (richting haven), min of meer tegenover de parkeerplaats. Een foto heb ik helaas niet.

  2. Vasilis says:

    Sorry, ik heb een verkeerde beschrijving gegeven. Bij mijn aanduiding van het postkantoor had ik het beeld van Dafni voor ogen. Het postkantoor van Karies bevindt zich in een zijstraat van de straat die links langs de Protátonkerk loopt (gezien vanuit de hoofdstraat). Ook hiervan heb ik echter geen foto.

Leave a Reply