154 – Book by Jacques Valentin 1960

 

 

 

Jacques Valentin The Monks of Mount Athos 1960

Valentin_fronti

Valentin_market

Valentin

 

This entry was posted in books. Bookmark the permalink.

3 Responses to 154 – Book by Jacques Valentin 1960

 1. evane says:

  Ben het boek ‘Athos’ reisverslagen van Koert ter Veen aan het lezen.
  Heel herkenbaar. Nu zie ik er ook foto’s bij. Ik mag er niet komen, zelfs niet aan een achteraftafeltje eten, al was ik nog zo othodox.

 2. Wim says:

  Hoi Evane,
  ik heb het boek van Koert ter Veen ook gelezen. Het is heel herkenbaar als je zelf 5 keer op Athos geweest bent; soms vond ik hem alleen te naief, met een beperkte (gereformeerde) blik op de orthodoxie. Ik wil geen zout in de wond gooien, maar jammer dat jij niet eens een bezoekje mag brengen….
  Leuke site over de reizen en het bakkersvak. groet Wim

Leave a Reply