147 – Bird on summit

Inzoombird

When our group reached the top (see also nr. 85) of the holy mountain in may 2007, I photographed a bird who was actually sitting on the highest point (2026m). Does anybody recognize this bird?Detailvogel3Monticola solitarius – Blue Rock-Thrush

This entry was posted in nature, trip 2007 and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to 147 – Bird on summit

 1. herman says:

  mooi verhaal. Ik wil graag naar de top en naar Koutloumousiou dus ik ben wel in de buurt.

 2. herman says:

  heb op een russische site dit bijelkaar geplakt: ???????? maar geloof niet dat ik hetzelfde woord als op de folder te pakken heb. Het kost wat tijd maar zo kan je in het russisch zoeken

 3. Wim says:

  Dit woord betekent “kwitantie”.
  gr Wim

 4. herman says:

  Kwitantie o dat wist je al Wat is dan volgens jou de naam van de skiti is het russisch? Als je die naam in russisch schrift hebt dat kan je zoeken naar andere afbeeldingen via Google

 5. Wim says:

  Ik heb het een vogeldeskundige laten zien en die riep meteen: de Blauwe Rotslijster!
  (Eigenlijk had ik het kunnen weten, kijk maar eens op nr 74 in april van dit jaar).
  gr Wim

 6. herman says:

  Opgelost, heel goed. Foto’s vanuit het vliegtuig zijn erg mooi.
  Ik zit nu op Fourni (tussen Ikaria en Samos). Ik vertel niets anders komt straks iedereen. Er hangen drie nep iconen boven mijn bed en Maria Hemelvaart staat voor de deur en dat betekent hier groot feest.

Leave a Reply