78 – Terug van Athos en foto van Lavra

De afgelopen week hebben we weer vier fantastische dagen doorgebracht op de Heilige Berg. Meer foto’s (en verhalen) volgen zeer binnenkort en nu reeds kan ik verklappen dat we ook foto’s vanaf 2033 meter hoogte te zien zullen krijgen, omdat een drie-tal reisgenoten op de top van de berg heeft gestaan !
Wim
Cimg5692_1
Lavra – binnenplaats: 2 mei 2007
Wim

This entry was posted in 01 Lavra. Bookmark the permalink.

1 Response to 78 – Terug van Athos en foto van Lavra

  1. A. van Hemel says:

    In 1992 heb ik circa 6 maanden doorgebracht in Thessaloniki en ben in die tijd ook 4 dagen naar athos geweest. Een onvergetelijke ervaring. We zitten nu in de kindeen maar ben zeker van plan om er tzt met mijn zoon heen te gaan. Ik hoop dat het dan nog net zo ongeschonden is als destijds. Dit weblog van jullie is wekelijk fantastisch! Het was altijd erg moeilijk om iets meer van Athos te weten te komen. Ikzelf heb een duits boek van Panomene (ISB 3905137 16X). Dit boek is een mooie sfeerimpressie van Athos. Ik hoop overigens dat het altijd moeilijk blijft om naar Athos te reizen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s