46 – Radio Athos

Nu heb ik een echt oninteressante link voor jullie: als je bij deze link radio (link werkt inmiddels niet meer – jan 2012) en het Windows media player symbooltje aanklikt kan je tussen 10 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds Grieks religieus gebrabbel horen of de serene klanken van kerkmuziek beluisteren. Velen van jullie zullen zich dan de lange kerkdiensten op Athos kunnen herinneren waar je geen bal van verstaat, omdat het altijd in het Grieks of een slavische taal wordt gehouden. Dus, als je je alvast een beetje wil vervelen, luister dan maar eens. Aan de andere kant hoor je niet zo vaak de Griekse taal of de religieuze muziek, dus je komt hiermee wel alvast in de sfeer van Athos ……….
Groet Wim 024_athos_monniken
Russische monniken vertellen een mop aan de haven van Panteleimon (1980)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s