1 – Het Begin

This blog started in August 2006, as a preperation for our Athos pilgrimage in 2007 with 9 Dutch pilgrims. Soon we found out that more and more people visited our weblog and that we had the change the language from Dutch to English. In doing so we could reach a wider public, and in 2010 we almost reached a 100.000 views!

Thanks for visiting our blog and feel free to ask questions or to contribute with texts or photo’s.

Wim Voogd, May 2013

001 Athos- kade SografouPhoto nr 1: the first I shot on Mount Athos in July 1980, probably the pier of Docheiariou.

Beste Athos reizigers,

Het is zover, de voorpret kan beginnen ! Nu we allemaal terug zijn van de zomervakantie en weer aan het werk zijn, kunnen we ons langzamerhand gaan verheugen op onze ‘mannen’-reis naar Athos in mei 2007. Deze BLOG is dus echt een begin, want ik weet nog helemaal niets over het bloggen en alle ‘ins and outs’ hiervan. Zelfs de Athos-foto is gejat, want ik heb nog geen eigen digitale Athos-foto’s in mijn PC. Ik zal jullie via E-mail de gebruikersnaam en het wachtwoord toezenden, en vanaf dat moment is het slagen van de deze BLOG volledig is onze eigen handen.

Ik hoop dat de BLOG een succes gaat worden en dat we ons zelf, maar ook mogelijk de Athos-geinteresseerden die onze BLOG gaan lezen, met succes zullen voorzien van informatie en verhalen over dit bijzonder stukje land in Europa, waar de tijd schijnbaar eeuwenlang heeft stilgestaan.

Wim, 31 augustus 2006

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to 1 – Het Begin

  1. Jitze says:

    Ha die Wim. Dat heb je goed geregeld. De reacties zijn wel traag hoor. Wanneer ik de eerste ben dan is er wel wat aan de hand. IK heb wel behoefte aan fotos om mezelf alvast een betje thuis te voelen op deze blog. Mooi vlot trouwens maar volgens mij overDRIJF je met 2000 kilo.

Leave a Reply